Leuke fietsen Zeeland gezocht

Leuke fietsen Zeeland gezocht

Natuurlijk hou ik ervan om met het mooie weer naar buiten te gaan. Heerlijk genieten van de buitenlucht op de fiets! Het moment dat je dan de schuur inloopt en erachter komt dat je geen fiets hebt…..

Ik ben daar een van! Vindt het wat dat betreft heerlijk om naar buiten te gaan als het weer het toe laat. Nu dat ik druk zoekende ben naar een goede fiets hoopte ik het op internet te vinden. Door te zoeken op fietsen Zeeland, woonachtig in deze regio, hoopte ik het daar te vinden zodat ik niet stad en land af hoeft te gaan om er een te vinden. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van De Fietsenmakker! Dit bedrijf staat er namelijk om bekend dat de fietsen bij hun niet duur zijn en van goede kwaliteit is. 

Logo (1)

Bezoekje waard

Doordat ik perse een fiets wilde hebben heb ik gelijk besloten om naar hun toe te gaan. Bij binnenkomst was ik aangenaam verrast van de hoeveelheid fietsen die er te vinden is bij hun. Zo kon je gemakkelijk de fietsen van dichtbij bekijken en indien je er eentje erg leuk vind kan je er zelfs voor kiezen om een proefritje te maken. Door te zoeken op fietsen Zeeland is het mij in ieder geval gelukt dat ik vanaf vandaag een prachtige nieuwe fiets heb! 

header-fietsenmakker